SEO услуги

IT решения от специалистите на ЕПАК43 ЕООД за Вашия сайт

лого ЕПАК43

Изработка на сайт

Ние ще направим сайта Ви статичен или динамичен, бърз, модерен, сигурен и функционален, чрез HTML5/CSS3, или с CMS WordPress, Bludit, Publii. Безкомпромисно качество на приемлива цена. Изработка на сайтове и решения които работят от 2009г. Изработка на онлайн магазини с Prestashop и Thirtybees.

SEO оптимизация

Оптимизация на сайт за Google с цел първа страница за множество ключови думи и привличане на повече посетители от органичните резултати. Подобряване на видимостта на сайта и на потребителското изживяване. Увеличаване на органичния трафик и конверсии за повече продажби. SEO експерт с над 10 годишен опит. Абонаментна поддръжка на сайтове с 6 месечен договор.

SEO одит на сайт

Технически одит на структурата на сайта с on-page и off-page анализ за откриване на проблеми които пречат на по-доброто му позициониране в SERP. Отговори на въпросите защо, как и кога. Детайлен анализ на сайт за откриване и отстраняване на всички проблеми.

Копирайтинг услуги

Създаване на съдържание за уеб сайтове което класира в Google на първа страница. Уникализиране на съдържание, писане на рекламни вирусни текстове и статии които ще привлекат повече клиенти. Писане на блог публикации, пренаписване и редактиране на текст, презентация на фирма, продукт или услуга. Копирайтинг услуги на абонамент за клиенти които искат да са на върха.

Линк билдинг

Професионални линк билдинг услуги. Изграждане на входящи, качествени и релевантни нишови линкове които повишават стойността на сайта, привличат трафик и влияят референтно на търсачката. Линковете са доверието на другите към Вас. Off-site SEO услуги които класират в Google.

Интернет маркетинг

Комплексна услуга от програмирането на сайта до писането на текст и изграждането на правилния линк профил, за привличане на повече посетители от органичните резултати на Google, рекламиране на услуги и стоки в facebook, създаване на видео съдържание за youtube, увеличаване на онлайн продажби. Търсене и достигане до конкретни таргет групи които искат да купят продукти и услуги които предлагате.

Нека направим нещо печелившо заедно

Специалистите във фирма ЕПАК43 ЕООД имат опита и знанията да направят сайт и да го класират на челни позиции в Google. Ако сте собственик на бизнес сайт или онлайн магазин и се чудите:

  1. Как да увеличите клиентите и приходите си с наличния бюджет?
  2. Как да се рекламирате в Интернет?
  3. Как бранда Ви да достигне до повече потребители в Google?

изпратете запитване на email за оферта.